Norsk senter for flerkulturell verdiskaping
Norsk senter for flerkulturell verdiskaping (NSFV) er et nasjonalt kompetansesenter som arbeider for innvandrere og kvalifisering til bedriftsetablering og arbeidslivet. NSFV tilrettelegger for økt verdiskaping blant innvandrere gjennom utvikling og iverksettelse av beste praksis metoder og prosesser for flerkulturell verdiskaping.

VÅRT TILBUD

NSFV Digital

NSFV Digital - Digitale tilbud tilgjengelig over hele landet

NSFV Digital er NSFVs satsning for å tilgjengeliggjøre kunnskap, læring, metoder og verktøy tilgjengelig for våre kunder og samarbeidspartnere. Her har vi samlet vårt digitale tilbud.

NSFV Ressurs

NSFV Ressurs - Nasjonalt ressurssenter for flerkulturell verdiskaping

NSFV Ressurs samler vår erfaring og kunnskap og gjør det tilgjengelig for våre kunder og samarbeidspartnere. Senteret styrker kompetansen til veiledningsapparatet til fylkeskommuner og kommuner. Vi veileder næringslivet med vellykket mangfoldsatsing. 

  • Kurs for kommuner og fylkeskommuner
  • Individuell rådgivning
  • Hjelp med utvikling av modeller for kurs
  • Bedriftsrådgivning og kurs

Ta kontakt med oss for en samtale.

Image

Energetics – en internasjonal årskonferanse

Energetics er senterets arena for inspirasjon, innovasjon, kunnskap og kommunikasjon. Dette er møteplassen for gründere og fagmiljøer for faglig påfyll om entreprenørskap. Besøk Energetics

Image

iStart – et nasjonalt spesialutviklet kvalitetsprogram

iStart er et spesialutviklet talentprogram for gründere med ressurser og gnist!  Gjennom dette programmet videreutvikler og løfter NSFV gründere å bli gode bedriftsledere. Deres suksess motiverer andre innvandrere å realisere sine ressurser. Besøk iStart

Image
Gründer
tilbud
Vårt tilbud til gründere og bedrifter
finner du HER

Etablerte bedrifter

0
Bedrifter som er etablert etter veiledning fra Norsk senter for flerkulturell verdiskaping:

Nyheter

Se flere nyheter

Fag og inspirasjon

Fag og inspirasjon

For deg som arbeider med kvalifisering av innvandrere mht etablering eller arbeid har vi laget en bloggside hvor vi deler erfaringer og tanker fra vårt arbeid. Vi ønsker å skape en arena for erfaringsdeling og kompetanseutvikling innenfor vårt fagfelt. Vi har detaljerte rapporter og fagmateriell for våre kunder og samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Publikasjoner

Noen av våre publikasjoner

Vi har samlet mye informasjon i vårt

FAGBIBLIOTEK

Det forskes og publiseres mye på vårt fagfelt. Vi forsøker å videreformidle en del av denne nye kunnskapen gjennom vårt fagbibliotek.  Ta kontakt for mer info.

Bibliotek

FAGLIG NETTVERK

Vårt eget faglige nettverk krever registrering og innlogging. Når du er registrert og godkjent vil du få tilgang til ressursmateriell knyttet til utvikling av flekrulturelle ressurser.
Registrer deg her.

Image