Konferanse Digital laering

For påmelding, klikk her. Norsk senter for flerkulturell verdiskaping, Telemark fylkeskommune og Gründerarena Jæren inviterer til nasjonal åpningskonferanse om digital læring og samhandling for verdiskaping. Konferansen arrangeres på Felix konferansesenter i Oslo 14 juni i år. Registrering er fra kl. 09.30 og konferansen avsluttes kl. 15.00.

OIW gruppebilde 3 475 1

 

En engasjert gruppe deltok på en inspirasjons- og fagsamling på tirsdag denne uken som var en av mange aktiviteter på Oslo Innovation Week.

Norsk senter for flerkulturell verdiskaping (NSFV) i samarbeid med Innovasjon Norge og Oslo International Hub arrangerte et seminar for etablererveiledere i norske kommuner. Målet med samlingen var å tilby et møtested for drøftelser, faglig påfyll og nettverk.

Foto: Mark Cabot

 

Statsminister Erna Solberg åpnet mandag 12. september den internasjonale konferansen "Energetics 2016" i regi av Norsk senter for flerkulturell verdiskaping (NSFV). "For å lykkes må integreringspolitikken arbeidsrettes." sa Statsministeren. "Her har flerkulturelle entreprenører en viktig rolle. Innvandrere som etablerer egne bedrifter, bidrar til verdiskapning i samfunnet, flere sysselsatte og bedre integrering." La hun til.

zahra og Harald 2

Bilde: Zahra Moini, daglig leder NSFV og Harald Granrud prosjektleder
 
Et samarbeid mellom Regionrådet Nord-Gudbrandsdal og Norsk senter for flerkulturell verdiskaping (NSFV) skal sørge for å få flere innvandrere i regionen til å starte egne bedrifter og dermed bidra til næringsutvikling i regionen.