libe riebe mohnInnvandrere i Norge skal hjelpes nå digitalt til etablering av egen bedrift – uansett hvor i landet de bor.

En nasjonal plattform for digitalisering av gründerarbeid ble offisielt åpnet under konferansen Digital læring og samhandling for verdiskaping i Oslo den 14. juni 2017. Med en bred deltakelse fra kommuner, fylkeskommuner, Nav og næringslivet ble arbeidet med å lære opp og veilede gründere digitalt satt i gang.

Konferanse Digital laering

Norsk senter for flerkulturell verdiskaping, Telemark fylkeskommune og Gründerarena Jæren inviterer til nasjonal åpningskonferanse om digital læring og samhandling for verdiskaping. Konferansen arrangeres på Felix konferansesenter i Oslo 14 juni i år. Registrering er fra kl. 09.30 og konferansen avsluttes kl. 15.00.

Foto: Mark Cabot

 

Statsminister Erna Solberg åpnet mandag 12. september den internasjonale konferansen "Energetics 2016" i regi av Norsk senter for flerkulturell verdiskaping (NSFV). "For å lykkes må integreringspolitikken arbeidsrettes." sa Statsministeren. "Her har flerkulturelle entreprenører en viktig rolle. Innvandrere som etablerer egne bedrifter, bidrar til verdiskapning i samfunnet, flere sysselsatte og bedre integrering." La hun til.

zahra og Harald 2

Bilde: Zahra Moini, daglig leder NSFV og Harald Granrud prosjektleder
 
Et samarbeid mellom Regionrådet Nord-Gudbrandsdal og Norsk senter for flerkulturell verdiskaping (NSFV) skal sørge for å få flere innvandrere i regionen til å starte egne bedrifter og dermed bidra til næringsutvikling i regionen.