starte egen bedrift

Aktiviteter for innvandrere i Buskerud er startet opp.

NSFV sine aktiviteter for innvandrere i Buskerud er nå organisert under Flerkulturell verdiskaping Buskerud.Vi tilbyr rådgiving, etablererprogrammer og nettverksaktiviteter for gründere med innvandrerbakgrunn hele året.

Årets program er nå igang. Det var en fullsatt sal når kurset: Introduksjon til etablering ble avhold tirsdag 6.mars i NSFV sine lokaler i Drammen.

Introduksjon til etablering - Ulike tema for kvelden:

  • Hva vil det si å «drive for seg selv»?
  • Hvordan komme i gang?
  • Etablering og organisasjonsformer
  • Regelverk og autorisasjon
  • Finansieringskilder

starte egen bedrift kurs 29018

 

Introduksjonskurs

Seniorrådgiver Joana Correia er kursleder og ansvarlig for årets etablererprogram i Buskerud. Hun har en mastergrad fra NTNUs Entreprenørskole og har de siste året jobbet med rådgivning av gründere. Joana har også erfaring som tidligere med-gründer i et edtech-selskap. Denne erfaringen kommer godt med når Joana hjelpe gründere underveis til bedriftsetablering. Hun er også er meget fornøyd med årets første kurs.

- Introduksjon til etablering er et populært kurs der deltakeren kan få smake litt på ulike ting en gründer må tenke på når en skal starte bedrift, sier Joana.

Ønsker du å skaffe deg en plass på Introduksjon til etablering kan du melde deg på kurs 8. mai. Introduksjonskurset er første steget i en serie med dyptgående kurs om bedriftsetablering. Deltakere kan velge å gå videre på et etablererprogram hos NSFV eller de kan delta på ulike temakvelder og nettverksaktiviteter utover våren og høsten.

Meld deg på: Introduksjon til etablering 8.05.2018 her!

Se oversikt over temakvelder 2018 her!

 

Etablererprogram

- Vi har to etablererprogram i løpet av året, en i vår og en i høst. Dette er kurs for de som er klare for å starte bedrift, sier Joana.

starte egen bedrift kursleder

 

Etablererprogrammet består av en kursserie med flere kurs satt sammen til et helhetlig kursopplegg over flere ettermiddager. Joana legger også til at de siste årene har kursene hatt god oppslutning.

- Andel deltakere som har etablert bedrift etter kontakt med NSFV har økt med 17 % i fjor og 44 % av bedriftene er etablert av innvandrerkvinner, sier Joana med et smil.

Kursene arrangeres i Drammen og er gratis. Kurs for våren 2018 finner du på aktivitetslisten her. Er du interessert i å delta?

 

starte egen bedrift kurs

 

Meld din interesse ved å sende epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..