Tendai fjell Tommy Rustad nsfv

Innvandrere er en viktig ressurs for regional vekst og utvikling. I Møre og Romsdal gjør næringsapparatet og gründerhjelpen hoppid.no det lettere for innvandrere å skape sin egen arbeidsplass. Blant annet er det blitt mulig for en profesjonell danser fra Zimbabwe å etablere egen virksomhet mellom fjella i Sunndal.

energetics 2017

Fem rykende ferske bedrifts-eiere med flerkulturell baggasje presenterte seg under den nasjonale stormønstringen Energetics i Oslo. Oppfinnsom nytenking  og startups med røtter fra Nederland, Russland, Sør-Afrika, Hellas og Eritrea spirer og gror i Norge.

Distriktssenteret energetics etablererkurs nettverksbygging mentorordninger innvandrere 01

En av Norsk senter for flerkulturell verdiskapings hjelpere og samarbeidspartnere er Distriktssenteret. På Energetics-konferansen tidligere i høst drysset Distriktssenteret et knippe effektive lokale tiltak over deltakerne.

Nyhet nsfv dario

Under DNB NXT sitt arrangement i Drammen, leverte Dario velsmakende fristelser til store investorer og andre gründere.

sosial entreprenor 04

NSFV er hver måned ute ser på ulike flerkulturelle prosjekter i Norge. Nå har vi pratet med Kimen sosial entreprenør i Møre og Romsdal.

  kronikk Norsk senter for flerkulturell verdiskaping

 Aftenposten presenterte en omfattende reportasje i A-magasinet 11. august, med overskriften "De overkvalifiserte". Tenger vi innvandreres kompetanse?

Her kommer vi til å publisere fagrelatert materiale for de som ønsker å holde seg oppdatert på området.