styre 3Dankert Freilem har juridisk utdannelse fra Universitetet i Bergen. Han har bred erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen, deriblant 20 år som reporter/avdelingsleder i NRK på Marienlyst, som kommunikasjonsdirektør i Statkraft og i NHO Transport. Dankert har vært direktør i Rådet for Drammensregionen og EVP i et selskap eiet av amerikanske Goldman Sachs. Dankert arbeider nå som strategisk rådgiver i næringsforeningen i Drammensregionen, og er partner i kommunikasjonsbyrået NOR PR i Bergen. Han har og har hatt en rekke styrelederverv.
Dankert har grunnlagt Norsk senter for flerkulturell verdiskaping og har hatt strategisk rolle i senteret siden oppstart.

Kristian ThowsenKristian Thowsen er utviklingssjef i Buskerud fylkeskommune. Thowsen har erfaring fra bedriftsmarkedet i Sparebanken Øst, har arbeidet som kommunalsjef i Drammen kommune, kontorsjef i Kings Bay. Han har også mange års erfaring fra næringsdepartementet. Han er siviløkonom fra BI med spesialisering i internasjonal næringslivsledelse.

STYRE 1Hans Anton Stubberud har utdannelse innenfor ledelse av IT og PHD innenfor strategi og ledelse fra NHH. Han har lang erfaring fra akademia og har hatt undervisning, rektor- og dekanstillinger i en årrekke. Han Anton er for tiden dekan for Handelshøyskolen i Høgskolen i Sørøst-Norge.

Vibeke Hammer Madsen har lang erfaring fra ledende stillinger i næringslivet. Hun har et utallige verv og styreposisjoner i næringslivet og det offentlige. Vibeke har ledet organisasjonen Virke siden 2002.

styre 2Egil Thomson har utdannelse fra Universitetet i Oslo og har lang erfaring fra mediebransjen. Han har vært konserndirektør i Storebrand og jobber nå som konserndirektør for marked og kommunikasjon i Avinor.