styre 3Dankert Freilem har juridisk utdannelse fra Universitetet i Bergen. Han har bred erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen, deriblant 20 år som reporter/avdelingsleder i NRK på Marienlyst, som kommunikasjonsdirektør i Statkraft og i NHO Transport. Dankert har vært direktør i Rådet for Drammensregionen og EVP i et selskap eiet av amerikanske Goldman Sachs. Dankert arbeider nå som strategisk rådgiver i næringsforeningen i Drammensregionen, og er partner i kommunikasjonsbyrået NOR PR i Bergen. Han har og har hatt en rekke styrelederverv.
Dankert har grunnlagt Norsk senter for flerkulturell verdiskaping og har hatt strategisk rolle i senteret siden oppstart.

STYRE 1Hans Anton Stubberud har utdannelse innenfor ledelse av IT og PHD innenfor strategi og ledelse fra NHH. Han har lang erfaring fra akademia og har hatt undervisning, rektor- og dekanstillinger i en årrekke. Han Anton er for tiden dekan for Handelshøyskolen i Høgskolen i Sørøst-Norge.

styre 2Egil Thomson har utdannelse fra Universitetet i Oslo og har lang erfaring fra mediebransjen. Han har vært konserndirektør i Storebrand og jobber nå som konserndirektør for marked og kommunikasjon i Avinor.